Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
26. decembris, 2013
Drukāt

Renču kārums jeb īpašās alus siermaizes

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

250 g siera, 1 glāze gaišā alus, 1 ola, ¼ tējkarotes sinepju pulvera, šķipsniņa Kajennas piparu, sāls, 8 šķēles tostermaizes, sviests.

Sieru sarīvē, to izkausē ūdens peldē, pakāpeniski pievieno alu un visu izmaisa. Pievieno sakultu olu, sinepju pulveri, Kajennas piparus,
sāli un atkal visu samaisa, līdz rodas biezs krēms. Baltmaizes šķēles apcep tosterī, tad uz tām uzziež plānu sviesta kārtiņu un
biezu siera masu. Maizītes viegli apcep zeltaini brūnas iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (180 °C temperatūrā).
Ēd karstas.

Vairāk recepšu, ideju un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+