Mobilā versija
-0.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Pirmdiena, 11. decembris, 2017
3. oktobris, 2017
Drukāt

Restorānu nedēļā šefpavāri piedāvās trīs ēdienu maltīti: maksās līdz 20 eiro (2)

Publicitātes fotoPublicitātes foto

No 9. līdz 15.oktobrim Rīgā norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā būs jau vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā šoreiz savu dalību ir pieteikuši 45 restorāni. Apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja par pievilcīgu cenu 15 vai 20 eiro ļauties garšas piedzīvojumam un nobaudīt trīs ēdienu maltīti, ko sagatavojis katra restorāna šefpavārs.

Rudens Rīgas restorānu nedēļas koncepts ir “Ar dabu šķīvī”, kas radīts par godu Eiropas gastronomijas reģiona titulam, kas šogad piešķirts Rīgas-Gaujas reģionam. Restorānu nedēļas ietvaros apmeklētāji varēs nobaudīt tādus ēdienus kā Latvijā audzēta strausa aknu pastēte ar tomātu želeju un kaltētām olīvām, cidoniju glazūrā ceptu cūkas pavēderi ar cūku pupu biezeni, grūbām, rožkāpostiem un alus glazūrmērci, trīsdesmit dienas nobriedināta bioloģiski audzēta liellopa gaļu, pagatavotu zemos grādos, ar muskatķirbja biezeni un kaņepju Demi-glas mērci un citas gardas maltītes. Desertā varēs nobaudīt brūkleņu karameles fondantu ar griljāžas saldējumu, karamelizētām auzu pārslām un cidoniju-griķu medus redukcijas marmelādi un citus šefpavāru gatavotus ēdienus.

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju.

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies: “Annas Dārzs”, “Astor”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Bocca Buona”, “Boulevard 33”, “Bruņinieku 63”, “Cup&Cino”, “C.U.T.”, “Čarlstons”, “Čemodāns”, “De Commerce Gastro Pub 1871”, “Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns”, “Garage”, “Gutenbergs”, “KID*”, “Kuk Buk Restorāns”, “Moltto Wine&Grill”, “Niklāvs”, “Ozo golfa kluba restorāns”, “Piramīda”, “Riga Sunset Lounge”, “Rīgas Pērle”, “Steiku haoss”, “Tinto”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt””, “BIBLIOTĒKA No. 1 Restorāns”, “Entresol”, “EQUUS”, “Ferma”, “Forest”, “ID Gourmet”, “International”, “Kaļķu vārti”, “Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Koya”, “Le Dome”, “Locale”, “MUUSU”, “Olive Oil Restorāns”, “Restorāns 3”, “Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā”, “Valtera Restorāns”.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Nu ja man piedāvās kaut ko tik ,, graujosu,, ka redzams attēlā, nu tad piedodiet, par 20 eiro uzkoda nograuzt 4 planas svaigas biesu ripiņas, izsmiekls, zinot mūsu restoranu ēdienkartes un nebaudāmo ēdienu kvalitāti, ne , es, ne mani draugi šo ,, šovu ,, neapmeklēs…….mājās gatavoju daudz garšīgak un arī skaistak noformētus ēdienus.

Draugiem Facebook Twitter Google+