Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
31. marts, 2014
Drukāt

Riekstiņi. Klasiska kāruma recepte

riekstini

3 glāzes miltu, 0,5 glāzes cukura, 200 g margarīna, 2 olas, 1,5 ēdamkarotes skāba krējuma, 0,5 tējkarotes sodas.

Miltiem pievieno margarīnu un ar nazi sakapā, pieliek klāt krējumu un olas. Visu ātri sastrādā viendabīgā masā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Mīklu iespiež plānā kārtiņā speciālās formiņās un cepeškrāsnī izcep. Atdzisušas pusītes pilda ar vārītu pienu un salīmē kopā, izveidojot riekstiņus.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+