Publicitātes foto

Riekstos un linsēklās 
cepts cukini
 0

Sastāvdaļas pēc vajadzības: 
mazie cukini, Brazīlijas rieksti, linsēklas, rapšu eļļa, 
Gorgondzolas siers.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 107
Lasīt citas ziņas

Mazos cukini gareniski sagriež, kārto veidnē, pārslaka ar rapšu eļļu un uz apmēram 12 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Tikmēr Brazīlijas riekstus sasmalcina un sajauc ar linsēklām. Ar to pārkaisa cukini, uzliek arī leknu šķēli siera un 230 ˚C cep vēl trīs minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. 


Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.