Mobilā versija
+1.3°C
Krišs, Ksenija, Eglons
Otrdiena, 24. janvāris, 2017
2. augusts, 2012
Drukāt

Riekstos un linsēklās 
cepts cukini


Publicitātes fotoPublicitātes foto

Sastāvdaļas pēc vajadzības: 
mazie cukini, Brazīlijas rieksti, linsēklas, rapšu eļļa, 
Gorgondzolas siers.


Kā gatavot?

Mazos cukini gareniski sagriež, kārto veidnē, pārslaka ar rapšu eļļu un uz apmēram 12 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Tikmēr Brazīlijas riekstus sasmalcina un sajauc ar linsēklām. Ar to pārkaisa cukini, uzliek arī leknu šķēli siera un 230 ˚C cep vēl trīs minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. 


Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+