Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
6. marts, 2014
Drukāt

Riekstu torte ar āboliem. “Paparžu” saimnieces recepte (3)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

3 olas, 200 g riekstu, 300 g ābolu, 60 g mannas, 1 tējkarote cepamā pulvera, 1 glāze salda krējuma, 1 ēdamkarote cukura.

Pagatavošana

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, ieber skaidiņās sarīvētus ābolus, sasmalcinātus riekstus, mannu, cepamo pulveri, iecilā putotus olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā, ar miltiem izkaisītā formā. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Virsu rotā ar putukrējumu.

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. garsigi gan;)

  2. Es tev piekrītu,ka attēlā pavisam cita torte

  3. Attēlā gan neizskatās ka būtu riekstu torte ar āboliem. Apakšā ir biskvīts, pa vidu kaut kas, pieņemu, ir āboli. Pēc apraksta nesakrīt ar attēlu…..

Draugiem Facebook Twitter Google+