Mobilā versija
-2.8°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
9. augusts, 2016
Drukāt

“Rīgas kūkas garšas” finālistes

Torte konkursa "Rīgas kūkas garša 2016" fināla pasākumā Vecrīgā pie viesnīcas "Roma". Foto - LETATorte konkursa "Rīgas kūkas garša 2016" fināla pasākumā Vecrīgā pie viesnīcas "Roma". Foto - LETA

Vecrīgā otrdien notika konkursa “Rīgas kūkas garša 2016” fināls, ko rīko “Rīgas dzirnavnieks”. Pasākuma mērķis ir izvēlēties kūku, raksturo mūsdienu Rīgas pilsētu. Konkurss notiek otro gadu. Šā gada tēma bija Rīgas torņi.

Starp kūku finālistiem bija pieci konditori no “Parunāsim. Kafe’teeka”, “Tortes fabrikas”, “Raušu meistara”, “Čak – Čak”, kā arī konditore Amanda Freiberga.

Pievienot komentāru

Aukstums šoziem paņēmis jau 29 cilvēku dzīvības; sestdien stindzinās pat -16 grādu salsAukstums šoziem paņēmis jau 29 cilvēku dzīvības, bet vēl vairāki simti ar ķermeņa atdzišanu nonākuši slimnīcā, piektdien vēstīja raidījums “LNT Ziņas”.
Draugiem Facebook Twitter Google+