Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Piektdiena, 2. decembris, 2016
10. jūnijs, 2014
Drukāt

Rīsi ar safrānu un jūras asari. Fotorecepte!

Foto - gotovimdoma.ruFoto - gotovimdoma.ru

Safrāns rada brīnišķīgu ēdiena krāsu!

Safrānu saspiež piestiņā kopā ar cukuru un sāli. Veidojas tāds kā rozā pūderis, kurš, pievienojot ūdeni, pārtop spilgti dzeltenā krāsā. Bez krāsas īstam safrānam ir arī smarža.

 

Uz glāzi basmatu rīsiem ņem pusotru glāzi ūdens, 2 ēdamkarotes olīveļļas, safrānu, citas garšvielas un augus – pēc vēlēšanās. Visu samaisa, uzliek vāciņu. Rīsi sevī “ievelk” ūdeni un gatavojas pamatā tvaikos.

 

Recepte no gotovimdoma.ru

Pievienot komentāru

Interaktīvā laika ziņu karte
Rīga -0.1
Alūksne -3.4
Daugavpils -1.6
Saldus -1
Liepāja +0.9
Jelgava +0
Ventspils +1.2
Limbaži -2
Madona -2
Rēzekne -3
Kanādas latvieša dzimtenei veltīts atklājums – sudrabmāli (1)Oriģinālu pulvertehnoloģijas metodi izgudrojis latviešu izcelsmes kanādiešu arhitekts Roberts Dambergs
Draugiem Facebook Twitter Google+