Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
24. augusts, 2012
Drukāt

Rīsu pārslu sacepums

Natālijas Rogovas fotoNatālijas Rogovas foto

Sastāvdaļas:  1 glāze rīsu pārslas, 2 glāzes piens, 2 olas, 150g biezpiens, 1 vidēja lieluma burkāns, 1 ēd.k sviests, 100g svaigais siers vai skābais krējums, vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa, 4 ēd.k manna, cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas, var pievienot žāvētus augļus, riekstus u.t.t. Es piebēru apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas.

Kā gatavot?

Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru. Ļaujam dzesēties.

Olas putojam ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu, līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves.

 

ris1

 

Saputotajam, olām pievienojam svaigo sieru ,biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputojam.

Pievienojam mannā un izmaisām.

Savienojam rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisām.

Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.

 

Recepti iesūtījusi Natālija Rogova

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+