Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
26. februāris, 2014
Drukāt

Rīsu putra ķirbī

Foto - kylinar24.ruFoto - kylinar24.ru

Sastāvdaļas:

1 neliels ķirbis

1 krūze rīsu

100 g žāvētu aprikožu

0,5 glāze rozīņu

3 ēdamkarotes cukura

3 ēdamkarotes skābā krējuma

1 ēdamkarote kausēta sviesta

0,5 ēdamkarotes medus

Kā gatavot?

1. Nomazgā ķirbi, nogriež augšiņu un izņem mīkstumu. Atstāj ķirbja maliņu 1,2-2 cm biezumā.

2. Ķirbja mīkstumu sīki sagriež. Labi nomazgātus rīsus novāra sālītā ūdenī, līdz gatavi. Karstā ūdenī izmērcē žāvētas aprikozes un rozīnes uz 20 minūtēm. Tad noskalo caurdurī. Sagriež aprikozes.

3. Samaisa rīsus, rozīnes, aprikozes, ķirbja mīkstumu, skābo krējumu un cukuru. Tad masu liek izgrebtajā ķirbī.

4. Cep 40 minūtes līdz 200 grādiem siltā cepeškrāsnī. Pirms pasniegšanas pārlej ar medu un kausētu sviestu.

Recepte no kylinar24.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+