Foto – Aija Geida

Rīsu–turku zirņu salāti ar godži 2

Autors: Aija Geida, “Prakstiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• sauja godži ogu
• 250 g vārītu rīsu
• 250 g vārītu turku zirņu
• 75 g kaltētu tomātu
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 3 citrona šķēles
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pannā izkausē sviestu, ieber godži ogas, pievieno izvārītus turku zirņus, rīsus, strēmelītēs sagrieztus kaltētus tomātus, sāli un maltus melnos piparus. Apcep. Ja kaltētu tomātu gabaliņi ir cieti, pirms cepšanas tos izmērcē aukstā ūdenī. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.