Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
9. jūlijs, 2014
Drukāt

Rīta maize ar biezpienu un bekonu. Lai spēks kaulos!

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv

Pagatavošanas laiks: apm. 40 min.
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4

Sastāvdaļas

1 maizes klaips
2 olas
180g biezpiens
100g bekons
50g rīvēts parmezāna
6-8 ķiršu tomātiņi
sāls, pipari

Pagatavošana

Biezpienu sajaukt ar olām, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Maizes klaipam no augšpuses nogriezt cepurīti un izgrebt vidu. Maizes iekšpusi izklāt ar bekona šķēlēm. Piepildīt ar biezpiena masu un izdekorēt ar ķiršu tomātiņiem, iespiežot tos biezpienā.

Maizi cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 30 min. 10 min pirms cepšanas beigām maizi pārkaisīt ar Parmezānu.
Maizi atdzesē, sagriež šķēlēs un pasniedz ar dārzeņu salātiem.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+