Rudens avenes kompotā 0
Sīrupam – uz 1 l ūdens ņem 400–500 g cukura.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri?
400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus
88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā
84
Stingras ogas pilda tīrās, izkarsētās burciņās, uzlej uzvārītu un atdzesētu sīrupu. Uzliek vāciņus un burkas pasterizē +70 °C (puslitra burkas aptuveni 15–20 minūtes).
! Temperatūra nedrīkst būt augstāka, citādi ogas izjuks.
Kompotam var izmantot vasaras aveņu šķirnes ‘Glen Ample’ ogas, jo tās ir stingras un neizjūk, bet rudenī – aveņu šķirni ‘Polana’.