Laukos
Bizness

“Rūdolfa” biezeņu ražotājs paplašinās sortimentu arī ar zivju produkciju 16

“Lat Eko Food” valdes priekšsēdētāja Egija Martinsone . Foto – Karīna Miezāja

Dārzeņu un augļu biezeņu zīmola “Rūdolfs” ražotāja SIA “Lat Eko Food” plāno ieguldīt 600 900 eiro iekārtās zvejas produktu pārstrādei un ražošanai, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Attiecīgās iekārtas un aprīkojumu kompānijai piegādās Igaunijas uzņēmums “Tan Ter Consulting”, kas bija viens no trim pretendentiem izsludinātajā iepirkumu konkursā.

“Lat Eko Food” plāno iegādāties karuseļtipa pildīšanas iekārtu ar tilpuma dozēšanas sistēmu, kas paredzēta dažādas konsistences zivju pārstrādes produktu, kā piemēram, biezeņu, pastētes un produktu ar zivs gabaliņiem, pildīšanai.

Tāpat kompānija plāno iegādāties ūdens rezervuāru, taras žāvētāju marķēšanas līniju, saldēšanas kameru zvejas produktiem, autoklāva grozus, stikla taras vāku atvēršanas spēka mērīšanas iekārtu, datoru ar monitoru un automātisko mazgāšanas sistēmu.

Investīciju projektu plānots īstenot “Lat Eko Food” ražotnē Muižas ielā, Ādažos līdz 2019.gada 1.jūlijam, piesaistot finansējumu Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) pasākumā “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde”

“Lat Eko Food” ir dibināts 2010.gadā, pamatkapitāls ir 14 217 eiro. Kompānija pieder uzņēmumam “VVMV” (30%) un divām privātpersonām – Egijai Martinsonei (40%) un Vilim Vītolam (30%), liecina informācija “Firmas.lv”.

“Lat Eko Food” galvenais darbības virziens ir bioloģiskas bērnu pārtikas ražošana, kas tiek papildināta ar dažādu citu augļu un dārzeņu pārstrādes produktu ražošanu.

Informācija mājaslapā liecina, ka patlaban uzņēmums ražo biezeņus bērniem, biezeņus stāvpakās, biezsulas, augļu un dārzeņu krēmus kečupus, smūtijus, ievārījumus un biezsulas.

LA.lv