Rudzu miltu krekerīši. Saimniecības “Otaņķi” recepte 0
800 g rudzu miltu, 300 g kviešu miltu, 200 g sviesta, 500 g ūdens, 20 g ķimeņu, 20 g sāls, naža gals
cepamā pulvera.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
30
Notriektā tautumeita
7
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām
Samīca miltus ar sviestu, pielej ūdeni, pievieno garšvielas. Samīca mīklu. To izveltnē un veido vēlamās formas cepumiņus. Cep 200 oC temperatūrā.
Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā izdevumā “Mājas Gardumi”