Foto-Valdis Semojonovs

Rudzumaizes, biešu un siļķu kārtojums
 0

Sastāvdaļas: rudzumaize, vārītas bietes, sālītu siļķu fileja, sviests, sarkanie sīpoli,  ķiploki,  dilles.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 55
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Krievija vismaz mēnesi zināja par terorakta gatavošanu: “Lai viņi nestāsta pasakas fejai!” 87
Lasīt citas ziņas

Pirmajā kārtā liek kvadrāta formā sagrieztu rudzu maizi, kas apcepta sviestā. Otrajā kārtā – sarīvētas vārītas bietes, kurām pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki, sāls un krējums, un viss sajaukts. Trešajā kārtā liek mazos gabaliņos sagrieztu sālītu siļķu fileju, kam pievienotas sasmalcinātas dilles. Kārtojumu dekorē ar salātu lapām, zaļumiem un sarkanajiem sīpoliem.