Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
18. decembris, 2013
Drukāt

Rukolas salāti ar avokado, meloni un Parmas sieru 


ēdieni

Rukolas salāti ar meloni. Ēdieni restorānā "Neiburgs" . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze

Sastāvdaļas:

70 g rukolas,

50 g Parmas siera,

150 g melones,

½ apelsīna,

½ avokado,

50 g olīveļļas,

30 g pūdercukura,

piparmētras zariņš,

30 g Dižonas sinepju bez graudiem.

Kā gatavot?

Sinepes saputo ar olīveļļu un pūdercukuru. Meloni nomizo, sagriež kubiņos, pievieno sakapātu piparmētru un apelsīna sulu.

Rukolu kārto uz šķīvja, pārlej mērci, virsū kārto sagrieztu avokado, meloni un Parmas sieru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+