Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
24. oktobris, 2014
Drukāt

Rukolas salāti ar laša gabaliņiem un benediktīniešu olu (1)

salati ar olu

Katliņā uzvāra ūdeni, pielej tam nedaudz etiķa (tas palīdzēs olai savilkties).

Iesit olu krūzītē un uzmanīgi ielaiž vārošajā ūdenī.

Salātiem pievieno lasi, avokado, olīveļļu, citrona sulu, ķiploku, Dižonas sinepes, piparus, nedaudz sāls.

Pasniedz ar grauzdiņu un dekorē ar vārītiem vai grilētiem sparģeļiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Ja nav benediktīniešu vai citi mūku ordeņi derēs , piem. kapucīnieši ?

Draugiem Facebook Twitter Google+