Mobilā versija
-3.8°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
15. janvāris, 2015
Drukāt

Ruletes tortīte ar biezpienu un ķiršu aromātu. Bez cepšanas!

tortite

Pagatavošana

1. Ruleti sagriež 1 cm biezos gabaliņos. Izliek ar tiem apgāztas un ar pergamentu izklātas formiņas sienas un pamatni.

2. Biezpienu sakuļ ar cukuru un ķiršu sīrupu. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī, pēc tam sasilda ūdens peldē, kamēr izšķīst, un tievā strūkliņā pielej biezpiena masai, samaisa.

3. Liek pildījumu tortes iekšpusē, virsū liek biskvīta pamatni. Liek ledusskapī uz 7-8 stundām. Pirms pasniegšanas apgriež formu otrādi un saturu izliek uz šķīvja. Rotā ar svaigām ogām pēc vēlēšanās.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+