Sacepums ar sieru un fenheli 0

Sastāvdaļas: 1 fenheļa sakne, 150 g makaronu, 100 ml saldā krējuma, 100 g kvalitatīvas desas, 0,5 l piena, 150 g Krievijas siera, 3 ēdamkarotes kviešu miltu, 3 ēdamkarotes sviesta, 2 ēdamkarotes augu eļļas, ½ tējkarotes maltu melno piparu, ½ – 1 tējkarote sāls, šķipsniņa malta muskat­rieksta.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 6
Lasīt citas ziņas

Novāra makaronus, līdz tie mīksti, bet ne izjukuši. Sarīvē sieru, fenheļa sakni nomazgā un sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē sviestu, pievieno miltus un apcep aptuveni 2 minūtes. Tad pielej pienu, maisot cep 4 minūtes, pievieno pusi no receptē dotā sāls daudzuma, maltus melnos piparus un muskatriekstu. Citā pannā uzkarsē eļļu, apcep gabaliņos sagrieztu fenheļa sakni, pievieno sāli un saldo krējumu. Cep 5 minūtes. Tad visu sajauc, pievieno sarīvētu sieru, izvārītos makaronus un sagriezto desu, samaisa, liek pannā un cep cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes +180 °C temperatūrā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.