Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
30. decembris, 2014
Drukāt

Salāti ar cepeti un granātābolu

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas

150g cūkgaļas vai liellopa cepetis

100g vārītas bietes

100g siers "Holandes"

100g krējums

2 cieti vārītas olas

sauja granātābola sēklu

1 tējk. sinepes

sāls

Pagatavošana

Gaļu sagriezt kubiņos. Sieru, olas un bietes sarīvēt uz dārzeņu rīves katru atsevišķi. Krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Porcijas glāzes pilda slāņos – gaļu, olas, sieru, bietes. Pārlej ar mērci un dekorē ar granātābolu sēkliņām.

Gadījumā ja salātus nepasniedz uzreiz, tad līdz pasniegšanai tos uzglabāt ledusskapī un dekorēt īsi pirms pasniegšanas.
Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+