Foto – Aikagarso.lv

Salāti ar grilētu sieru un melno olīvu tapenādi 0

Pagatavošanas laiks: 20 min

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams:

  • Bistro salāti Rimi – 150 g
  • Siers Halloumi – 250 g
  • Selection by Rimi olīveļļa ar baziliku – 3 ēdamk.
  • Šalotes sīpols – 1 gab.
  • Citrons – 1 gab.
Reklāma
Reklāma

Melno olīvu tapenādei:

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas
  • Rimi melnās olīvas bez kauliņiem – 100 g
  • Sālīta anšovu fileja – 2 gab.
  • Selection by Rimi olīveļļa ar baziliku – 2 ēdamk.
  • Ķiploki – 2 daivas
  • Citrons – 1 gab.
  • Svaigi čili – 1/5 gab.
  • Svaigs baziliks – 1 sauja

Pagatavošana:

1. Gatavo tapenādi: smalki sakapā olīvas, ķiploku, baziliku un anšovu filejas

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Pievieno aptuveni 2 ēdamkarotes olīveļļas, miziņu no pus citrona un visu šī augļa sulu

3. Gatavo salātus: Smalki sagriez šalotes sīpolu un liec bļodā, klāt pievieno 1 citrona sulu un 3 ēdamkarotes olīveļļas

4. Sakarsē grila vai parasto pannu. Sieru Halloumi ierīvē ar pāris pilēm eļļas un apcep no abām pusēm tā, lai tas sasiltu arī iekšpusē

5. Uz šķīvja liec salātu lapas, pārlej ar mērci un pasniedz ar grilētu sieru un melno olīvu tapenādi

 

Ideja!

Bistro salātu maisījums ļoti labi garšo kopā ar vistas gaļu vai laša fileju.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.