Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
13. septembris, 2014
Drukāt

Salāti ar Pekinas kāpostu un lasi

Foto-vkusno-i-prosto.ruFoto-vkusno-i-prosto.ru

Pekinas kāposti mūsu ēdienkartē ienākuši salīdzinoši nesen, taču tie ir paguvuši iemantot nedalītas simpātijas dažādos salātos. Piedāvājam vieglus un garšīgus salātus ar šiem kāpostiem un lasi.

Sastāvdaļas – viens neliels Pekinas kāposts, 100 g mazsālīta laša, ciets siers, ķiršu tomātiņi, majonēze, sāls un malti melnie pipari, salātlapas dekorēšanai.

Pagatavošana.

Kāpostu nomazgāt un sagriezt nelielos gabaliņos, ielikt traukā un pievienot majonēzi. Samaisīt.

Salātlapas noskalot siltā ūdenī, nosusināt un izklāt uz šķīvja ar robotajām maliņām uz ārpusi.

Uz salātlapām liek sagriezto kāpostu, veidojot nelielu pauguru.

Mazsālīto lasi sagriezt plānās šķēlītēs un likt virsū uz kāposta zvaigznes vai zieda formā.

Ķiršu tomātiņus pārgriezt uz pusēm un izrotāt salātus. Pēc vēlēšanās visu var pārkaisīt ar sāli un pipariem.

Uz smalkās rīves sarīvēt sieru un viegli pārkaisīt salātus.

Viegli, netrekni salāti gatavi. Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+