Mobilā versija
-0.3°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
2. maijs, 2013
Drukāt

Salāti ar riekstiem un medu


Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 1 glāze sasmalcinātu gārsu lapiņu, ½ glāzes sasmalcinātu skābeņu, ½ glāzes sasmalcinātu ledus salātu, 50 g diļļu, 50 g sasmalcinātu riekstu (mandeles vai valrieksti); 1 ēdamkarote medus, 1 ēdamkarote augu eļļas.

 

Kā gatavot?

Visas sastāvdaļas uzmanīgi sajauc un izmaisa. Garšo eksotiski, labi der pie grilētiem ēdieniem vai krāsnī ceptiem jaunajiem kartupeļiem.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+