Mobilā versija
-1.7°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
19. jūnijs, 2015
Drukāt

Salāti ar siļķi un rupjmaizi. Piesien dūšu!

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

150g sālīta siļķu fileja

400g kiršu tomātiņi

150g salātlapas

4-5 rupjmaizes šķēles

1 sarkans sīpols

bazliks

6 ēd.k. olīveļļa

3 ēd.k. baltais Balzamiko etiķis

sāls, pipari

Pagatavošana:

Tomātiņus sagriezt uz pusēm vai četrās daļās. Sīpolu notīrīt un sagriezt šķēlītēs. Maizi apgrauzdēt uz sausas pannas vai uztostēt, sagreizt kubiņos. Lielākas salātlapas saplūkāt ar rokām. Siļķu fileju sagriezt smalkāk.

Visas sagatavotās sastāvdaļas sajaukt salātu bļodā. Pievienot bazilika lapiņas

Pagatavot mērci. Eļļu sajaukt ar etiķi, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Pirms pasniegšanas pārliet ar mērci un apmaisīt.

 

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”
Recepti piedāvā

bonapetit-logo%MCEPASTEBIN%

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+