Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
4. jūnijs, 2014
Drukāt

Salāti “Ceriņu pušķis”

Foto - liveinternet.ruFoto - liveinternet.ru

Sastāvdaļas:

300 g garneļu

1 glāze rīsu

200 g olīvu

6 olas

sīpols

3 ēdamkarotes augu eļļas

pustējkarote kurkumas

lociņi

majonēze

1 neliela biete rotāšanai

Izvāra rīsus, pievieno ūdenim sāli un kurkumu, lai veidotos zeltīta krāsa. Attīrītas garneles apcep piecas minūtes kopā ar sīpoliem.

Atdzesē rīsus un garneles. Pievieno sagrieztas olīves, lociņus un majonēzi. Samaisa un pārliek bļodā. Atdzesē.

Uzmanīgi atdala vārītu olu dzeltenumu no baltuma. Daļu no baltumiem iekrāso ar biešu sulu, otru daļu atstāj dabiskā veidā, baltu. Atdzesētus salātus pārklās ar olas dzeltenumu.

Noformē ceriņu ziedus. Ar karotīti izliek abu veidu olu baltumus – veido ceriņu ziedu motīvu un no lociņiem – zaļo krūma daļu.

Recepte no liveinternet.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+