Mobilā versija
+2.9°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
16. oktobris, 2014
Drukāt

Salāti “Saulespuķe”

Foto - vkusnoe.infoFoto - vkusnoe.info

Sastāvdaļas:

200 g vistas krūtiņas

200 g šampinjonu

6 olas (3 olas izmantosim pilnībā, no 3 – tikai olas dzeltenumu)

100 g siera

1 bundžiņa olīvu bez kauliņiem

čipsi

Pagatavošana:

Izvāra vistas krūtiņu, olas, apcep šampinjonus.

Sieru un gatavās olas sarīvē.

Šos  produktus liek traukā pa kārtām (skat. tālāk), katru apziežot ar majonēzi.

Apsāla, cik vēlas.

Pirmajā kārtā liek vistas krūtiņas gabaliņus.

Tad liek šampinjonus, kas sīki sagriezti.

Tad – olu kārta.

Uzkaisa sieru.

Virspusē uzberam olu dzeltenumus, kas vai nu saspiesti ar dakšiņu vai sarīvēti.

“Saulespuķu sēkliņas” veidojam no olīvēm, kas sagrieztas uz vairākām pusēm. Par saulespuķu lapiņām kalpo čipsi, kurus izliek trauka malās.
Salāti būs gardāki, ja pāris stundas pastāvēs ledusskapī.

 

Recepte no vkusnoe.info

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+