Mobilā versija
Brīdinājums +0.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
30. janvāris, 2015
Drukāt

Salāti “Varavīksne”

Foto - Timurs SubhankulovsFoto - Timurs Subhankulovs
Sastāvdaļas:

100 g laša filejas, 1 tomāts, 1/2 dzeltenās paprikas, 1 kivi, 1/3 sīpola, salātu lapas. Citronu mērcei: citrons, olīveļļa, pūdercukurs, malti melnie pipari, sāls.

Laša fileju sagriež kubiņos un apcep. Tomātu, papriku un nomizotu kivi sagriež nelielos gabaliņos. Notīrītu sīpolu sarīvē vai sagriež ripiņās. Uz šķīvja kārto salātu lapas, tām pāri – sagriezto tomātu, paprikas, kivi un apceptā laša gabaliņus, pāri – sīpolu ripiņas. Visu pārlej ar citronu mērci, ko gatavo, citrona sulu sajaucot ar olīveļļu, pūdercukuru, sāli un maltiem melnajiem pipariem.

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+