Foto – http://allrecipes.com/

Salātiņi starpsvētku atslodzei 0

Sastāvdaļas:

* pustase* cukura

* pustase citrona sulas

* 2 tējkarotes sagriezta sīpola

* 1 tējkarote sinepju

* pustējkarote sāls

* 2/3 tases augu eļļas

* 1 ēdamkarote magoņu sēkliņu

* 1 galviņa romiešu salātu, sagriezti

* 110 g sasmalcināta Šveices siera

* 1 tase Indijas riekstu

* 1/4 tases žāvētu dzērveņu

* 1 bumbieris – nomizots, sagriezts šķēlēs

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Lasīt citas ziņas

Sablenderē vai traukā sajauc cukuru, citronu sulu, sīpolus, sinepes un sāli. Lēnām pievieno eļļu, līdz maisījums ir biezs un gluds. Pievieno magoņu sēkliņas.

Lielā bļodā liek romiešu salātus, smalcinātu Šveices sieru, Indijas riekstus, žāvētas dzērvenes, ābolu un bumbieri. Pārlej ar mērci tieši pirms pasniegšanas.

* 1 tase = 1/4 litra jeb 16 ēdamkarotes

Recepte no allrecipes.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.