Mobilā versija
+4.9°C
Guna, Judīte
Piektdiena, 9. decembris, 2016
27. decembris, 2013
Drukāt

Salātiņi starpsvētku atslodzei

Foto - http://allrecipes.com/Foto - http://allrecipes.com/

Sastāvdaļas:

* pustase* cukura

* pustase citrona sulas

* 2 tējkarotes sagriezta sīpola

* 1 tējkarote sinepju

* pustējkarote sāls

* 2/3 tases augu eļļas

* 1 ēdamkarote magoņu sēkliņu

* 1 galviņa romiešu salātu, sagriezti

* 110 g sasmalcināta Šveices siera

* 1 tase Indijas riekstu

* 1/4 tases žāvētu dzērveņu

* 1 bumbieris – nomizots, sagriezts šķēlēs

Kā gatavot?

Sablenderē vai traukā sajauc cukuru, citronu sulu, sīpolus, sinepes un sāli. Lēnām pievieno eļļu, līdz maisījums ir biezs un gluds. Pievieno magoņu sēkliņas.

Lielā bļodā liek romiešu salātus, smalcinātu Šveices sieru, Indijas riekstus, žāvētas dzērvenes, ābolu un bumbieri. Pārlej ar mērci tieši pirms pasniegšanas.

 

 

* 1 tase = 1/4 litra jeb 16 ēdamkarotes

Recepte no allrecipes.com

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+