Foto – Aija Geida

Salda atzīšanās mīlestībā
 – ar paša gatavotām serenādēm 0

Sastāvdaļas:

300 g valriekstu

300 g žāvētu aprikožu

300 g žāvētu plūmju

100 g rozīņu

75 g medus

75 g citrona sulas

150–200 g tumšās šokolādes

Sasmalcina riekstus. Vēsā ūdenī nomazgā rozīnes un aprikozes. Mazos gabaliņos sagriež melnās plūmes, aprikozes, lielas rozīnes pārgriež uz pusēm. Žāvētos augļus un riekstus ieber bļodā, uzlej citrona sulu un mīca, līdz izveidojas viendabīga masa. Veido valrieksta lieluma bumbiņas un rūpīgi izveļ apaļas. Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi, bumbiņas uzdur uz koka irbulīša, apviļā šokolādē un noliek sacietēt.

Reklāma
Reklāma

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.