Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
11. februāris, 2014
Drukāt

Salda atzīšanās mīlestībā
 – ar paša gatavotām serenādēm

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

Sastāvdaļas:

300 g valriekstu

300 g žāvētu aprikožu

300 g žāvētu plūmju

100 g rozīņu

75 g medus

75 g citrona sulas

150–200 g tumšās šokolādes

Sasmalcina riekstus. Vēsā ūdenī nomazgā rozīnes un aprikozes. Mazos gabaliņos sagriež melnās plūmes, aprikozes, lielas rozīnes pārgriež uz pusēm. Žāvētos augļus un riekstus ieber bļodā, uzlej citrona sulu un mīca, līdz izveidojas viendabīga masa. Veido valrieksta lieluma bumbiņas un rūpīgi izveļ apaļas. Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi, bumbiņas uzdur uz koka irbulīša, apviļā šokolādē un noliek sacietēt.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+