Mobilā versija
-3.8°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
3. jūlijs, 2014
Drukāt

Saldais gardums zemeņu dobītēs

Foto - pustunchik.uaFoto - pustunchik.ua

Sastāvdaļas:

12 svaigas zemenes

220 g saldkrējuma siera

5 ēdamkarotes cukura

250 ml saldā krējuma

1 tējkarote vaniļas cukura

muskatrieksts – pēc vēlēšanās

1. Saldkrējuma sieru, cukuru, saldo krējumu un vaniļas cukuru sablenderē aptuveni minūti. Masai jāsanāk vieglai, gaisīgai, krēmīgai.

2. Zemenes rūpīgi nomazgā un nosusina (var izmantot papīra salveti).

3. Uzmanīgi izgriež zemenēm vidiņus un iepilda tajos krēmu.

4. Krāšņo ar muskatriekstiem.

5. Ieliek ledusskapī uz laiciņu.

Variācija – virspusē likt mellenes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+