Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
19. aprīlis, 2012
Drukāt

Saldais jāņogu un ērkšķogu ievārījums

erksko

Sastāvdaļas: 1 kg saldo jāņogu un ērkšķogu, 2 glāzes ūdens, 1 kg baltā cukura.

 

Kā gatavot?

Ogas noskalo, atdala kātiņus, uzvāra, noputo, vāra 20 – 30 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa. Pilda tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko. Uzglabā vēsumā.

 

Umurgas bērnu sociālās aprūpes centra iesūtīta recepte cukura zīmola “Dansukker”

Latvijas bērnunamu audzēkņu un darbinieku ievārījumu recepšu konkursam “Vasaras garša”.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+