Mobilā versija
-1.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
27. jūnijs, 2012
Drukāt

Saldie salāti ar kuskusu

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 100 g kuskusa, 100 g rozīņu, 100 g žāvētu augļu gabaliņu (ananasu, papaijas), 50 g kokosa skaidiņu, 100 ml saldā krējuma, 50 g sakapātu lazdu riekstu, 1 ēdamkarote olīveļļas, ¼ tējkarotes malta muskatrieksta, ½ tējkarotes malta kanēļa, 2 ēdamkarotes brūnā cukura.

 

Kā gatavot?

Katliņā uzkarsē olīveļļu un 1 minūti tajā apcep kuskusu, pievieno 50 – 70 ml ūdens un pasutina vēl pāris minūtes. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Patur 5 minūtes siltumā, lai kuskuss piebriest, un pasniedz. Lielisks saldais ēdiens!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+