Salds asumiņš — interesants variants vasaras salātiem 0

Meklējot interesantu variantu vasaras salātiem, der miksēt etiķi un eļļu. Šo produktu daudzveidība ļauj atrast neparastas garšas kombinācijas. Lielisku mērci var pagatavot no medus/ingvera etiķa un labas olīveļļas. Uzlejot to parastajiem lapu salātiem, kam pievienotas dilles, gurķis un krāsu dažādībai zemeņu pusītes, un uzkaisot mazliet ciedru riekstu, būs lieliska piedeva jaunajiem kartupelīšiem. Šī mērce garšo arī ar zivju ēdieniem, jo ir mazliet salda, bet ingvers tai piešķir asumu. Ingvera/medus etiķis der arī gaļas marinēšanai.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.