Mobilā versija
Brīdinājums -0.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
23. jūlijs, 2015
Drukāt

Salds asumiņš — interesants variants vasaras salātiem

MedusGingers_4262

Meklējot interesantu variantu vasaras salātiem, der miksēt etiķi un eļļu. Šo produktu daudzveidība ļauj atrast neparastas garšas kombinācijas. Lielisku mērci var pagatavot no medus/ingvera etiķa un labas olīveļļas. Uzlejot to parastajiem lapu salātiem, kam pievienotas dilles, gurķis un krāsu dažādībai zemeņu pusītes, un uzkaisot mazliet ciedru riekstu, būs lieliska piedeva jaunajiem kartupelīšiem. Šī mērce garšo arī ar zivju ēdieniem, jo ir mazliet salda, bet ingvers tai piešķir asumu. Ingvera/medus etiķis der arī gaļas marinēšanai.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+