Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
19. decembris, 2014
Drukāt

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

250g kārtaina bezrauga mīkla

100g rīvēts Parmezāns

100g vītināta gaļa

baziliks

Iesaki recepti

Klāt iesakām

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.

Mīklu izrullēt, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāt uz mīklas, pārkaisīt ar rīvētu Parmezānu. Mīklu sarullēt trubiņā un ar asu nazi sagriezt apm. 1 cm biezās šķēlēs.
Cepumus sakārtot uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cept cepeškrāsnī apm. 20 min.
Cepumus atdzesē un pasniedz.

 

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+