Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem 
 0

Kā gatavot?

Sajauc miltus (ja nav pieejami miežu vai rupja maluma kviešu milti, var izmantot arī 500 g augstāka labuma miltus), pievieno klijas, sezama sēklas un sāli. Aukstu sviestu sagriež gabaliņos un ieberž miltos. Pamazām lej klāt ūdeni. Mīklai jāsanāk mīkstai, bet ne pufīgai. Kad mīkla sagatavota, to ietin pārtikas plēvē un liek stundu atpūsties istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Gatavo pildījumu. Novārītus kartupeļus sagriež kubiņos, pievieno smalki sagrieztu svaigo sieru un samaisa kopā ar kartupeļiem un zirnīšiem. Pildījumam var izmantot dažādas variācijas, piemēram, svaigo sieru ar skābu gurķi un garšvielām, burkānus ar rīvētu sieru un krējumu, rasolu.

Mīklas bumbiņu valrieksta lielumā izrullē apaļu, ieliek pildījumu, malas nosmērē ar ūdeni, lai labāk salīp, un aizrullē maliņas. Cep cepeškrāsnī +200 grādu temperatūrā 20 – 30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.