Mobilā versija
Brīdinājums +4.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
2. maijs, 2013
Drukāt

Sālītu gurķu, skābētu kāpostu un kartupeļu trio

Foto no "Salātbāra" arhīvaFoto no "Salātbāra" arhīva

Sastāvdaļas: skābēti kāposti, sālīti gurķi, vārīti kartupeļi, saulespuķu eļļa,  jūras sāls, cukurs, galda etiķis, konservēti zaļie zirnīši, sīpoli.

 

Kā gatavot?

Gurķus, vārītus kartupeļus un skābētos kāpostus sasmalcina. Pēc garšas pievieno jūras sāli, cukuru un galda etiķi. Pārlej saulespuķu eļļu un ļauj pusstundu ievilkties. Kārto uz rudzumaizes šķēles, rotā ar konservētiem zaļajiem zirnīšiem un sīpoliem.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+