Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
27. jūnijs, 2015
Drukāt

Šampinjonu salāti ar zaļajām pupiņām un olu

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – marinēti šampinjoni, saldētas zaļās pupiņas, olas, zaļumi pēc vēlmēm – pētersīļi, spināti u.c.

Pagatavošana.

Zaļās pupiņas novāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai.

Šampinjonus sagriež uz pusēm vai četrām daļām atkarībā no to lieluma.

Olas novāra un sagriež 4 daļās. Šampinjonus samaisa ar pupiņām, pievieno mērcīti vai majonēzi pēc garšas.

Uz liela šķīvja liek spinātu lapas. Uz lapām liek pupiņas ar šampinjoniem, virsū liek olu ceturtdaļas, pārkaisa ar pētersīļu lapiņām.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+