Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
2. septembris, 2014
Drukāt

Sarkani želejas miniarbūziņi
 (1)

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

• 10 laimi

• Paciņa sarkanās zemeņu želejas pulvera (80 g)

• Sauja šokolādes čipsu

Laimus nomazgā, pārgriež uz pusēm un ar nazi rūpīgi izņem mīkstumu. Želejas paciņas saturu izšķīdina puslitrā karsta ūdens un rūpīgi izmaisa. Laima pusītes liek uz šķīvja, ielej tajās želeju un noliek ledusskapī. Kad želeja sastingusi, laima pusītes uzmanīgi pārgriež, rotā ar maziem šokolādes gabaliņiem, imitējot arbūza sēkliņas.

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. un laima iekšiņas izmetam ārā! nepraktiskums rullē! 😀 😀 😀

Draugiem Facebook Twitter Google+