Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
30. janvāris, 2014
Drukāt

Sātīgā ķirbja biezzupa

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Ķirbju biezzupa. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/

(4 porcijām)


500 g ķirbja

200 g selerijas saknes

200 g saldā krējuma

10 g ķiploka

10 g cukura

30 g ķirbju un saulespuķu sēkliņu

3 g kanēļa

10 g sāls

50 g sviesta

Ķirbi un selerijas sakni nomizo un sagriež. Apcep sviestā. Pielej ūdeni un sautē mīkstus. Sablendē. Pievieno saldo krējumu un kanēli. Pasniedzot uzber apgrauzdētas sēkliņas.

Ēdienus gatavojusi “Ekovirtuves” šefpavāre Ruta Meikšāne

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+