“Sautējumi: no garda cepeša līdz ragū” 1

Iznākusi recepšu grāmata “Sautējumi: no garda cepeša līdz ragū”.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 13
Lasīt citas ziņas

Sautējumu pasaule ir tik daudzpusīga, ka ikviens tajā atradīs ko sev piemērotu. Vai tas būtu kalmāra podiņš ar tomātiem vai mežacūkas lāpstiņa armaņjaka mērcē, tofu cepetis ar sēnēm un rīsiem vai tītara rulete ar cigoriņiem, tunča gulašs ar kartupeļiem vai dārzeņu karijs ar kāļiem – viss garšos lieliski!

Sāciet tik baudīt!

Citas sērijas “Ātri, lēti, gardi” : “Mērces un piedevas”, “Ātrās kūkas”, “Ģimenes virtuve”, “Smūtiji”, “Veģetārā virtuve”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.