Foto-Shutterstock

Sautētas pupiņas tomātu mērcē 0

Pupiņas ir unikāls viegli pārstrādājamu olbaltumvielu avots. Šī recepte būs tieši laikā tiem, kas savā uzturā nedrīkst vai negrib lietot gaļu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – glāze pupiņu, 1 sīpols, 1 burkāns, 4 ēdamkarotes tomātu pastas, 4 ēdamkarotes augu eļļas, pipari, sāls.

Pagatavošana. Pupiņas uz nakti iemērkt aukstā ūdenī, pēc tam 1 – 1,5 stundas vārīt, 15 – 20 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienot sāli. Uz pāris stundām atstāt pupiņas tajā pašā ūdenī, kurā vārījās. Pēc tam ar caurduri tās notecināt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz sakarsētas pannas eļļā apcept sagrieztu sīpolu un sarīvētu burkānu, cept 4 – 5 minūtes. Pievienot novārītās pupiņas un tomātu pastu, pievienot sāli un piparus pēc garšas. Visu pāris minūtes sautēt.

Pasniegt pupiņas ieteicams karstas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.