Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
10. septembris, 2012
Drukāt

Sautēts kazas šķiņķis


Foto-Valdis SemjonovsFoto-Valdis Semjonovs

Sastāvdaļas: šķiņķis, burkāni, ķiploki, sāls, maltie melnie pipari. 

 

Kā gatavot?

Gaļu apbārsta ar sāli un pipariem, apcep kopā ar ķiploka daiviņām (tām atstāj mizu) un šķēlītēs sagrieztiem burkāniem. Tad uzlej ūdeni un 10 minūtes pasautē. Kārto traukā, uzliek slogu un pāris stundas nopresē (šķiņķis būs mīkstāks).

Var pasniegt siltu ar vārītām grūbām, var aukstu griezt šķēlītēs un likt uz sviestmaizes.

 

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+