Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
7. septembris, 2015
Drukāt

Sendviči ar rukolu ašām brokastīm

rukola
Sastāvdaļas

4 porcijām
50 g kausētā mīkstā siera
100 g lauku siera
50 g crème fraîche
80 g svaigi rīvēta Parmas siera
4 saulē kaltēti tomāti
2 ēdamkarotes melno olīvu bez kauliņiem
½ saišķīša pētersīļu
Sāls
Pipari
8 šķēles sendviču maizes
50 g rukolas

Pagatavošana

Gatavošanas laiks: apm. 15 minūtes
Katrā porcijā apm. 141 kcal/592 kJ
7 g olbaltumvielu, 9 g tauku, 7 g ogļhidrātu

1. Bļodā sajauc kausēto mīksto sieru, lauku sieru un crème fraîche. Pievieno 80 g svaigi rīvēta Parmas siera. Kaltētos tomātus un olīvas sakapā. Pētersīļus nomazgā, nopurina ūdeni, lapiņas sakapā. Pievieno siera masai, rūpīgi sacilā, pieber sāli un piparus.

2. Ar pastu apziež četras maizes šķēles. Rukolu nomazgā, nopurina ūdeni, liek uz sviestmaizēm. Virsū liek pārējās četras maizes šķēles, sagriež pa diagonāli.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+