Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
11. augusts, 2014
Drukāt

Sēņu salāti ar dārzeņiem un sparģeļiem

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

300 g sēņu (baravikas, berkas, bērzlapes)

250 g sparģeļu

3 tomāti

2 pākstis zaļās paprikas

2 vārītas olas

150 g svaigu gurķu

2 lapu salātu galviņas

2 ēdamkarotes augu eļļas

1 ēdamkarote galda etiķa

Sāls

Melnie maltie pipari.

Gatavošana

Sēnes notīra, rūpīgi noskalo, sagriež un 8-10 minūtes sautē augu eļļā, atdzesē.

Sparģeļus 10 minūtes vāra vieglā sālsūdenī, pēc tam atdzesē.

Tomātus sagriež četrās daļās, piparus sagriež strēmelēs, gurķus ripiņās.

Sajauc ar garšvielām.

Pirms pasniegšanas pievieno salātu lapas un sēnes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+