Mobilā versija
-0.3°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
22. augusts, 2014
Drukāt

Siera karbonādes
 (1)

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 200 g svaigā siera (piemēram, Mālpils),
 150 g zirņu miltu,
 1 tējkarote Kalindži sēklu,
 1∕3 tējkarotes maltu melno piparu,
 1∕3 tējkarotes kurkumas,
 1∕3 tējkarotes sāls,
 70 – 90 g ūdens.

 

Kā gatavot?

Bļodā sajauc zirņu miltus ar garšvielām, pamazām pievieno ūdeni, veidojot biezu mērci. Sieru sagriež 0,5 – 1 cm biezās šķēlītēs, apviļā mērcē un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz siltas kopā ar salātiem un tvaicētiem dārzeņiem, tad šīs karbonādes ir visgardākās. Garša ļoti neparasta, maiga un interesanta.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Forma priekš sievietēm…

Draugiem Facebook Twitter Google+