Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
18. marts, 2015
Drukāt

Siera kūka ar Selgas cepumu pamatnīti

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece
Sastāvdaļas:

360 g Selgas cepumu, 200 g sviesta, 360 g kausētā siera, 500 g krējuma, 3 olas, 230 g cukura, 4 g kartupeļu cietes, 1 citrons.

Kā gatavot?

Cepumus sadrupina, pievieno izkausētu sviestu. Masu izlīdzina tortes cepamformā, uz brīdi ieliek ledusskapī. Kausēto sieru sajauc ar krējumu, pievieno olas, cukuru, kartupeļu cieti, citrona sulu, pierīvē citrona miziņu. Saputo, pārlej pār cepumu masu. Cep cepeškrāsnī 1,5 stundu 100 grādos, līdz kūkas virsma gaiši brūna.

 

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+