Mobilā versija
+5.5°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
10. februāris, 2014
Drukāt

Siera plācenīši ar pētersīļiem. Viegla brokastu recepte

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1/2 glāze miltu
40–50 g siera
1 ola
neliels saišķītis pētersīļu
2–4 ēdamkarotes piena
1 ēdamkarote olīveļļas
šķipsniņa svaigi maltu melno piparu
šķipsniņa jūras sāls

Pagatavošana
1. Sieru sarīvē uz rupjas rīves, pētersīļus – sīki sasmalcina.
2. Sieru samaisa ar miltiem, olu un pētersīļiem, pievieno sāli, piparus. Lēnām pielej pienu. Mīklas konsistencei jāatgādina šķidru krējumu.
3. Uz pannas sakarsē olīveļļu un cep plācenīšus zeltaini brūnus.
4. Gatavos plācenīšus izkārto uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekās taukvielas.

Receptes autore – kulinārijas raidījumu vadītāja un aktrise Jūlija Visocka

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+