Mobilā versija
+5.5°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
23. jūnijs, 2014
Drukāt

Siera standziņas Jāņu vakaram

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 100 g auksta sviesta, 180 gramu kviešu miltu, 120 g Krievijas siera, 1∕3 tējkarotes kurkumas, 1 ēdamkarote ķimeņu sēklu, šķipsniņa sāls.

 

Kā gatavot?

Miltus sajauc ar sāli, kurkumu un ķimenēm. Sviestu sagriež gabaliņos un ieberž miltos. Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu sieru un sajauc. Pielej 30 – 40 gramus ūdens un izmīca mīklu. Izrullē un sagriež strēmelītēs. Cep +180 grādos 12 – 14 minūtes. Laba uzkoda pie alus.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+