Mobilā versija
-2.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
25. jūnijs, 2015
Drukāt

Siera un pistāciju kūka. Bez cepšanas!

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece
Sastāvdaļas:

Nesālīti pistāciju rieksti, cepumi "Selga", olas, cukurs, biezpiena sieriņi (piemēram, "Kārums"), iebiezinātais piens ar cukuru, vaniļas cukurs, saldējums.

Kā gatavot?

Sadrupinātus cepumus sajauc ar iebiezināto pienu, pievieno vaniļas cukuru.

Klāj tortes formā, nopresē un liek ledusskapī.

Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, cukuru un saldajiem sieriņiem, masu izberž caur sietu. Pieber pistācijas un sajauc.

Klāj tortes formā pāri pamatnei, uz trim stundām ievieto ledusskapī. Rotā ar saldo krējumu, kas saputots ar cukuru un pistācijām.

Pirms celšanas galdā pievieno saldējuma bumbu.

Recepte no kafejnīcaa “Ar mani atkal runā kaijas” klāsta.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+